Mobilabonnemang från Comviq
Surfa fritt och spara surf
Snabbt nät i hela norden
Väldigt prisvärt
Comviq Logo
Kategori
Comviq 30GB
Comviq Logo
275 kr/mån
450kr efter 3månader
Surf
30GB
Samtal
Fria
Bindning
Ingen
Comviq 30GB
Comviq Logo
Surf
30GB
Samtal
Fria
Bindning
Ingen
275 kr/mån
450kr efter 3månader

Omdöme

Comviq är en mobiloperatör som erbjuder prisvärda mobilabonnemang för kunder som letar efter ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ. Med Comviq kan du välja mellan flera olika mobilabonnemang som passar olika behov och budgetar, och de erbjuder hög hastighet och god täckning.

En annan fördel med Comviq är att deras mobilabonnemang är utan bindningstid, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att bli bunden till ett avtal under en längre period. Dessutom kan du enkelt ändra ditt abonnemang om du märker att dina behov förändras.

Comviq erbjuder också en mängd olika förmåner för sina kunder, till exempel möjligheten att samla poäng som du sedan kan använda för att få rabatter på mobiltelefoner och tillbehör. Dessutom har Comviq en enkel och användarvänlig app som gör det enkelt att hantera ditt abonnemang och hålla koll på dina utgifter.

När det gäller kundsupport erbjuder Comviq flera olika kontaktvägar, inklusive telefon, e-post och chatt. Deras supportteam är tillgängligt för att hjälpa till med alla frågor och problem, och de har också en omfattande hjälpsida på sin webbplats där du kan hitta svar på vanliga frågor.

Sammanfattningsvis är Comviq en mobiloperatör som erbjuder prisvärda mobilabonnemang med hög hastighet och god täckning. De har också en mängd olika förmåner och en enkel och användarvänlig app för att hantera ditt abonnemang. Om du letar efter ett enkelt och kostnadseffektivt mobilabonnemang kan Comviq vara ett bra alternativ för dig.

telefon vid frukost bordet

Surf

Comviq erbjuder mobilabonnemang med olika mängd surf, så det är viktigt att välja ett abonnemang som passar just dina surfbehov. Du kan välja mellan abonnemang med allt från 1 GB till 100 GB surf per månad. Dessutom har Comviq en flexibel lösning som kallas "Tanka surf", där du kan köpa extra surf när du behöver det.

Comviqs surfhastighet är hög, och de erbjuder 4G-täckning på de flesta platser i Sverige. Med en stabil surfuppkoppling kan du streama film och musik, surfa på sociala medier och göra video- och röstsamtal utan problem.

Täckning

Comviq använder Telenors nät, vilket ger god täckning på de flesta platser i Sverige. Det kan dock finnas platser där täckningen är sämre. Det är alltid bra att kolla täckningskartan för att se hur täckningen ser ut där du bor och arbetar.

Comviq har också ett bra roamingavtal, vilket innebär att du kan använda ditt mobilabonnemang utan extra kostnad när du reser inom EU/EES-länderna.

pexels-silvie-lindemann-63690 (1)

Comviq support

Comviqs kundsupport är tillgänglig via telefon, e-post och chatt. De har också en omfattande hjälpsida på sin webbplats där du kan hitta svar på vanliga frågor. Om du behöver hjälp med ditt mobilabonnemang kan du enkelt nå Comviqs kundtjänst via deras app, som är lätt att använda och ger dig snabb tillgång till all nödvändig information.

Beställ mobil samtidigt

För att beställa en mobil med Comviq som mobiloperatör behöver du följa några enkla steg:

    1. Besök Comviqs webbplats för att välja en mobiltelefon som passar dina behov och önskemål.

    1. Kontrollera att mobiltelefonen du har valt är kompatibel med Comviqs mobilnätverk.

    1. Välj ett Comviq mobilabonnemang som passar dina behov. Du kan antingen välja ett befintligt abonnemang eller skapa ett nytt konto om du inte redan har ett.

    1. När du har valt både mobiltelefon och mobilabonnemang kan du beställa din mobil genom att göra din beställning online på Comviqs webbplats.

    1. När din beställning har bekräftats kommer din mobiltelefon att levereras till den adress du har angett. Om du har valt att hämta den i en butik kan du hämta den där istället.

    1. När du har mottagit din mobiltelefon kan du aktivera ditt nya Comviq mobilabonnemang. Detta genom att följa instruktionerna som medföljer tillsammans med telefonen.

Det är viktigt att du har en giltig identitetshandling och att du uppfyller Comviqs krav för att kunna teckna ett mobilabonnemang. Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta Comviqs kundtjänst för support.